Учешће на бизнис конференцији ТИЛ 2016


Конференција „Транспорт и логистика Европе и Дунавског региона-ТИЛ 2016“ одржана је под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије 14. априла 2016. године у Сава Центру у Београду.
На конференцији је учествовало преко 500 учесника, а највећи број су чинили доносиоци одлука водећих компанија из области шпедиције, логистике и друмског, железничког, авио и водног саобраћаја, доносиоци одлука водећих компанија које су корисници услуга у овој области, високи представници релевантних државних институција и струковних удружења из Југоисточне Европе и Дунавског региона, Европске уније, Турске, Русије, Кине, представници финансијских институција и удружења, осигуравајућих друштава као и представници медија. У оквиру панела "Интегрисане флексибилне логистичке услуге у ефикасном кретању транспорта и роба", предавање је одржао и Милан Ристић, директор Управе за слободне зоне у Министарству финансија.
Овом приликом представљене су погодности пословања у слободним зонама, као и значај синергије погодности у слободним зонама и флексибилних логистичких услуга.

Created at: 15. Apr 2016.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма