Посета делегације Конфиндустрије граду Смедерево и Слободној зони Смедерево


Град Смедерево данас су посетили г. Едоардо Гароне, члан председништва Конфиндустрије и председник групације ERG, г. Ерик Косута, председник Конфиндустрије Србија, као и г. Милан Ристић, директор Управе за слободне зоне.

Овом приликом организован је састанак којем су присуствовали представници Конфиндустрије, др Јасна Аврамовић градоначелница Смедерева, као и г. Милан Ристић, директор Управе за слободне зоне у Министарству финансија. Разговарано је о привредном и регионалном развоју града Смедерева као и потенцијалима којима град располаже. Након састанка, делегација је посетила Слободну зону Смедерево у којој инвестиције реализују четири италијанске компаније.
Конфинустрија је основна организација која представља италијанске производне и услужне компаније. Основана је 1910. године. Данас оклупља више од 149 000 компанија свих величина које су учлањене на бази добровољног чланства. Конфиндустрија представља интересе италијанских компанија предводећим институцијама, укључујући парламент, владу, синдикате и друге социјалне партнере.

Created at: 29. Sep 2015.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма