Свечани Новогодишњи коктел Управе за слободне зоне одржан у Клубу посланика


У свечаној сали Клуба посланика, одржан је Новогодишњи коктел коме је присуствовао велики број званица. Поред запослених у Управи за слободне зоне, коктелу су присуствовали представници Кабинета председника Републике Србије, Министарства финансија, Управе царина, Развојне агенције Србије, представници друштава за управљање слободним зонама, локалних самоуправа као и представници компанија, оснивача слободних зона.

Овом приликом директорка Управе за слободне зоне Јасмина Штамбук, поздравила је све присутне и одржала пригодан говор, у коме се осврнула на најзначајније пословне резултате остварене у 2019. години и истакла: „Ова пословна година је била динамична и очекујемо да ће и следећа бити још динамичнија, још активнија. Драго нам је да смо део великог пројекта, развоја зона и привлачења значајних страних и домаћих инвестиција у наше зоне.”
На крају свог излагања, директорка Управе за слободне зоне, пожелела је присутнима и њиховим породицама све најбоље у Новој години као и пословни и лични успех и благородне предстојеће празнике.

 

Created at: 16. Dec 2019.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма