Милану Ристићу признање Еврокорак


У оквиру седме акције „Људи за ново време – избор личности године“ коју традиционално организују Пулс радио из Пирота и медијска кућа Ani press уз подршку локалне самоуправе, додељене су награде за истакнуте суграђане и одабране представнике институција и организација који доприносе бољем квалитету живота и позиционирању општине Пирот у јавности.
Грађанима Пирота, који су се у великом броју окупили на свечаности у сали Клуба Војске Србије, представлјени су добитници признања који су током протекле године према мишљењу локалне заједнице, дали највећи допринос развоју и промоцији Пирота.
Признање „Еврокорак” додељено је Милану Ристићу, директору Управе за слободне зоне, за све учињено у развоју Слободне зоне Пирот и Општине Пирот.
Признања у овој категорији добили су министар одбране Братислав Гашић, министар привреде, Жељко Сертић, директор компаније Tigar Tyres, Гери Шајде, некадашњи државни секретар у Министарству омладине и спорта, Драган Атанасов као и извршна директорка НАЛЕДА, Виолета Јовановић.

Created at: 19. Feb 2015.
Author: Uprava za slobodne zone

Контакт форма