zgradastaklo.jpg

Почетна » Слободна зона "Шумадија"

Слободна зона "Шумадија"

Град Крагујевац има повољан геостратешки положај и представља административни, привредни, културно-образовни и здравствени центар централне Србије. Смештен је у средишњем делу Републике Србије, у Шумадијском округу.

Простире се на 835 km² и удаљен је 140 km југоисточно од главног града Републике Србије–Београда. Крагујевац је са Коридором X повезан Државним путем IБ реда 24, Баточина– Крагујевац који би у наредном периоду требало да постане ауто–пут.

Оснивач Слободне зоне „Шумадија” у Крагујевцу и привредног друштва са ограниченом одговорношћу „Слободна зона Шумадија” је град Крагујевац.

Слободна зона обухвата површину од преко десет хектара земље.

Своје прозводне активности обавља компанија „Yanfeng Automotive Interior System” д.о.о. која се бави производњом компоненти које се уграђују у унутрашњост аутомобила, као што су панели врата, инструмент табле, комплетан кокпит и подне конзоле. Данас је један од водећих произвођача у свету у овој бранши. Сви званични аутомобилски произвођачи оригиналне опреме (тзв. ОЕМ – Original equipment manufacturers) су данас клијенти ове компаније.

 

Конкурси

Конкурси

Контакт

Марко Вујновић, директор

Привредно друштво „Слободна зона Шумадија” д.о.о

Трг Тополиваца 4

34000 Крагујевац

тел: 034/502 500, 034/502 560

моб: 065/6050 700

e-mail: office@szsumadija.rs

web: www.szsumadija.rs

Шта су слободне зоне?

Слободне зоне су физички ограђен и означен део територије Републике Србије, инфраструктурно опремљен, где се могу обављати производне и услужне делатности уз одређене стимулативне погодности.

Најчешћа питања

Еуправа